Crea : kerstkaarten met dotpainting

© Samana West-Vlaanderen
Wil jij tijdens de kerstdagen iemand een warm gedichtje, tekstje of berichtje sturen met een zelfgemaakte kerstkaart? Schrijf je dan snel in voor onze crea-namiddag in december. We maken onze eigen kerstkaarten met dotpainting.Wat heb ik daarvoor nodig?

Een vod & pencelen (indien je deze thuis hebt liggen)Wat moet ik daarvoor doen?

Schrijf je zo snel mogelijk in via aanbod.wvl@samana.be of 051 75 00 37! Doe dit vóór 22 november! Schrijf je nadien in, dan sta je automatisch op wachtlijst. Voor deze activiteiten moeten namelijk een aantal materialen vooraf gekocht en/of besteld worden dus is het noodzakelijk dat we tijdig weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn. Dank voor jullie begrip.

Indien je minder interesse hebt in het maken van bovenstaand voorstel, ben je zeker ook welkom met je eigen haakwerk, breiwerk, schildersezel,… om je eigen werk verder te zetten. Breng je je eigen creatief werk mee, dan betaal je maar 3 euro. Gelieve dan toch ook zeker in te schrijven en dit te melden.

Na je inschrijving ontvang je de week van de activiteit van ons nog een seintje met laatste richtlijnen. Indien het jou, wegens omstandigheden toch niet zou lukken om deel te nemen aan de activiteit, gelieve dan ten laatste 24u op voorhand te annuleren via aanbod.wvl@samana.be

Bron: UiTinVlaanderen.be