Dag van het Zoniënwoud: Biodiversiteit (voormiddag).

© Natuurpunt

We nemen jullie mee langs verschillende leefgebieden in het Zoniënwoud. Elk gebied ziet er anders uit en biedt kansen aan andere soorten planten en dieren. Dit woud heeft een bijzonder rijke fauna en flora. De bescherming ervan en de bevordering van de biodiversiteit zijn belangrijk om de toekomst van het Zoniënwoud te vrijwaren. 

 

De wandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 10u00

Afstand: max. 7 km
honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). 

De wandeling is gratis.

 Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

   1) Inschrijven vooraf, via groene vakje 'inschrijven' boven rechts op je scherm, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 15 oktober 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
    3) Respecteer altijd de afstand van 1,5m

   4) Mondmaskers zijn verplicht als je de afstandsregel van1,50m niet kan respecteren. De deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.
   5) De gids mag en zal niets doorgeven

   6) Indien je je inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor de afsluiting van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be

 

Deze activiteit wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.

Bron: UiTinVlaanderen.be