Dag van het Zoniënwoud: Unescogebied (voormiddag).

© Natuurpunt

De wandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 09u30

Tijdens deze gegidste wandeling door het grootste loofbomenwoud van België (ongeveer 5000 ha) maak je kennis met een unieke habitat van 338 ha. Dit bosreservaat is ondertussen door de UNESCO erkent als Wereldnatuurerfgoed en is een belangrijke schakel in de realisatie van de Brabantse Wouden.

Afstand: max. 7 km
honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). 

De wandeling is gratis. 

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:
   1) Inschrijven vooraf, via groene vakje 'inschrijven' boven rechts op je scherm, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 15 oktober 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
   3) Respecteer altijd de afstand van 1,5m

   4) Mondmaskers zijn alleen verplicht als de afstandsregels niet kunnen gerespecteerd worden en de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.

   5) De gids mag en zal niets doorgeven

   6) Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor vrijdag 15 oktober 2021 om 24u naar eric.senelle@live.be

Deze activiteit wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.


 

Bron: UiTinVlaanderen.be