DONAWA//NGZ. De Eerste en Tweede Wereldoorlog in het Zoniënwoud. Wij verdiepen ons in het oorlogsverleden van ons prachtige woud.

© Natuurpunt

De wandeling, georganiseerd door Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 14u00

Afstand: max. 7 km
honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). 

De wandeling is gratis.

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

   1) Inschrijven vooraf, via groene vakje 'inschrijven' boven rechts op je scherm, is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 1 december 2021 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt.De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.

   2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids die de aanwezigheidslijst aanvult.
   3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.

   4) Mondmaskers zijn verplicht als de afstandsregel van1,5m niet kan gerespecteerd worden.De deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.

   5) De gids mag en zal niets doorgeven

   6)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be

 

Bron: UiTinVlaanderen.be