Fruit en het Zoniënwoud (2de zondag in Zoniën)

© Natuurpunt

Deze maand uitzonderlijk geen lezing van 11:00 tot 13:00. 

De maandelijkse 2de zondagwandeling wordt wel georganiseerd van 14:00 tot 17:00.

Sinds 8 mei 2021 zijn georganiseerde groepswandelingen met 25 personen opnieuw mogelijk. Onder voorbehoud dat dit nog van toepassing is op 8 augustus, vertrekt om 14.00u, vanaf het Bosmuseum, de wandeling met gids van Natuurgroepering Zoniën v.z.w. met thema: “Fruit in het bos Zoniën".

Controleer hier de laatste online update waar u zich kan inschrijven. Om deel te nemen aan de wandeling is, om de coronavoorschiften te respecteren, vooraf online inschrijven verplicht. Neemt u deel aan de wandeling, meldt u dan bij de gids aan het onthaal van het Bosmuseum waar men je aanwezigheid voor de wandeling zal noteren. De plaatsen zijn beperkt tot 25 personen (inclusief gids). De inschrijvingen voor de wandeling worden afgesloten op zaterdag 7 augustus om 18h.

Deze wandeling is gratis.

Nu het Bosmuseum open is onder strikte voorwaarden om corona-proof de bezoekers te kunnen ontvangen, is er  gelegenheid om de eigen picknick buiten op het terrein van het Bosmuseum te nuttigen. De binnentuin kan gebruikt worden voor slechts een beperkt aantal mensen omwille van de coronaveiligheidsvoorschriften. Het sanitair in het Bosmuseum is wel toegangkelijk, met mondmasker en met respect voor de geldende voorschriften en maatregelen (o.a. max 2 personen tegelijk).

Deze opleiding wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.


Bron: UiTinVlaanderen.be