RUN FOR NATURE 2021 DASSENAARDE

Trek je loopschoenen aan en begin vast te trainen want de Run for Nature 2021 Dassenaarde komt er aan. Het concept: een recreatieve loop van 5 of 10 kilometer volledig door natuurgebied en bijna volledig over onverharde paden. Het concept is door andere afdelingen overgenomen zodat er nu door het jaar heen verschillende Runs for Nature zijn. Probeer ze allemaal te doen. Maar mis zeker de Run for Nature in Dassenaarde niet. Een klein evenement in een mooi natuurgebied. Nieuwe deelnemers zullen verrast zijn van de verschillende landschappen waar ze door komen.

Hoe de Run for Nature 2021 Dassenaarde er dit jaar uit gaat zien zal afhangen van de maatregelen rond Covid-19. Voorlopig gaan we uit van het gewone concept: gezamelijke start, begeleiding met fietsers zodat niemand verloren kan lopen en achteraf een hapje en een drankje. Maar misschien moeten we het concept aanpassen en kan er gedurende de hele morgen afzonderlijk gestart worden. Dat bepalen we zo laat mogelijk. Maar zeker is: de Run for Nature 2021 Dassenaarde gaat door.

Inschrijven op voorhand verzekerd dat u op de hoogte blijft van de actuele stand van zaken. Ter plaatse inschrijven aan de start blijft natuurlijk ook mogelijk.