Vierseizoenenwandelingen 2021: Samen op verkenning in het bos (editie 2)

© VHM
Omwille van corona zijn de Vierseizoenenwandelingen in 2020 spijtig genoeg niet kunnen doorgaan, maar als alles goed blijft gaan, bieden wij u in 2021 nog twee wandelingen aan. Het thema van de Vierseizoenenwandelingen 2021 is hetzelfde als dat van 2020: Samen op verkenning in het bos. De Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud.vzw willen immers mensen met en zonder beperkingen samenbrengen om onder leiding van hun natuurgidsen een mooi parcours in Meerdaalwoud te volgen.
Deze wandelingen vinden plaats op 18 juli en 24 oktober. De wandelingen vertrekken telkens om 14.00 uur aan Onthaalzone De Speelberg (Weertsedreef, St­.-Joris-Weert) en duren ongeveer 2 uur.

Er zijn drie verschillende parcours voor mensen met verschillende mobiliteit. Een voor mensen met beperkte mobiliteit zonder rolstoel, een voor rolstoelgebruikers en een hun begeleiders en een voor mensen zonder beperkingen. Voor elk parcours is er een natuurgids voorzien.

Deelname is gratis voor VHM-leden; niet-leden betalen € 2,0.

Voor deze activiteit is inschrijven verplicht. Dit kan door de volgende link te gebruiken waar u ook meer informatie terugvindt : https://tockify.com/vhmkalender/detail/637/1635076800000

Bron: UiTinVlaanderen.be