Weetjes en verhalen over planten - wandeling (2de zondag in Zoniën)

© Natuurpunt

Vergeten verhalen over onze natuur

De tweede zondagwandeling, georganiseerd door  Natuurpunt CVN in samenwerking met Natuurgroepering Zoniën (NGZ), vertrekt om 14u00 vanaf het Bosmuseum in Groenendaal. 

Afstand: max. 7 km
Niet geschikt voor kinderwagens en honden niet toegelaten.

Aangepaste schoenen en kledij (nat, droog, warm). 

Vertrekplaats: Hoeilaart, Bosmuseum Jan Van Ruusbroec

                      Duboislaan 2      1560 Hoeilaart


De wandeling is gratis. Om de wandeling corona-proof te laten verlopen gelden vanaf nu volgende regels:
   1) Inschrijven vooraf, via groene vakje 'inschrijven' boven rechts op je scherm, is verplicht om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag 11 december 2021 om 18h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief)
   2) Meldt bij aankomst uw aanwezigheid aan de onthaalvrijwilliger van het Bosmuseum waar je de gids aantreft. De gids zal je aanwezigheid noteren op de aanwezigheidslijst . Wacht voor het vertrek bij voorkeur buiten (binnenplein)
   3) Deelnemers die verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, … temperatuursverhoging >= 38°, samenleven met een Covid 19 patiënt of iemand die de kenmerkende symptomen vertoont), mogen niet deelnemen.

   4) Respecteer altijd de afstand van 1,5m

   5) Mondmaskers zijn verplicht – de deelnemers brengen deze zelf mee. Enkel de gids is vrijgesteld van het dragen van het mondmasker of gelaatsscherm om de verstaanbaarheid te verbeteren en enkel wanneer de gids de afstandsregel (1,5 m) respecteert.
   6) De onthaalvrijwilliger en de gids mogen en zullen niets doorgeven

 

Bron: UiTinVlaanderen.be