YogaKamp: ouder-kind Verbindingsweekend

© De blijmakerij
Zelf ga je op ontdekking naar wat jou rust geeft, word je je bewust van je lichaam en je adem tijdens de Hatha en pranayama sessies met Judith. Kinderen krijgen hun eigen programma. Zij maken, begeleid door Els, een reis door hun lichaam en versterken zo hun zelfvertrouwen en goed in je vel-gevoel. Weten dat ook jouw kind een fijne tijd beleeft, laat je toe helemaal te ontspannen. Tijdens de gezamenlijke sessies beleven jullie bovendien kwali-tijd. Als ouder (grootouder) versterk je de band met je kind maar je komt ook zelf tot rust en ervaart kinderlijk plezier. Kinderen genieten intens van die ‘met ons tweetjes-momentjes’. Er wordt bovendien heerlijk en gezond voor jullie gekookt. Zorgeloos genieten dus in het rustgevende decor van het Blommerenbos.

Judith van Into Flow begeleidt de (groot)ouders en Els van de Blijmakerij voorziet een heerlijk programma voor de kinderen.
Dagelijks zijn er ook activiteiten voor jullie samen waar we zwieren en zwaaien, ademen, voelen, in onze kracht staan, energie krijgen, zingen, masseren en rustig worden. Je maakt samen plezier en versterkt de band met je kind. Tussen door is er tijd om te wandelen in het Mispeldonk natuurgebied, te luieren of te ravotten in de tuin van het Blommeren Bos.


Hoe ziet het programma er uit?
9u – 10u: aankomst en gezamenlijke start van de dag.
10 – 12u30:
Ouders: Pranayama en Hatha Yoga
Kinderen: een speelse reis door ons lichaam.
We ontdekken wat we allemaal kunnen met onze voeten, benen, ruggengraat, hoofd, armen en handen.
We bewegen, zingen, tekenen, dansen en doen aan yoga.
De klemtoon ligt op vreugde en genieten van het samen spelen in de natuur maar er is ook aandacht voor emoties en gevoelens.
12u30 – 14u: Lunch, vrije tijd, platte rust.
14u – 15u: Ouder-kind verbindingsmomentje
15u15u – 16u30:
Ouders: Workshop rond Verbinding
Kinderen: Tijd voor natuurexploratie en ravotten of knutselen.
16u30 – 17u00: Gezamenlijke check-out

Vragen of inschrijven?
Stuur een mailtje naar judith@intoflow.be

Bron: UiTinVlaanderen.be