Zomerzoektocht 2020 Rivierenhof : 'in het spoor van de eekhoorn'

https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/rivierenhof/kalender-rivierenhof.html

Deze zomer zet het Rivierenhof voluit in op betaalbare staycation-activiteiten voor een veilige vakantie dichtbij huis. Tijdens de zomerzoektocht ‘in het spoor van de eekhoorn’ beleef je uren speurplezier in de tofste tuin van de Antwerpse metropool.

Voor speurneuzen jong en ouder
Eekhoorn Skwirrel viel uit een boom en lijdt aan geheugenverlies. Help jij de onfortuinlijke pluimstaart weer op weg? Via deze boeiende zomerzoektocht ontdek je de mooiste en meest verrassende hoekjes van het Rivierenhof. Voor slechts vijf euro ontzettend veel natuurspeurplezier verzekerd!

Zomerzoektocht ‘in het spoor van de eekhoorn’
tot oktober 2020
aankoop en startpunt: Infopunt Domeinwacht, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne (tussen 9 en 18 uur)
5 euro per boekje (gepast betalen)
ook rolstoelgebruikers kunnen meedoen, voor hen is een aangepast traject voorzien

De zoektocht is 2,8 km lang. Je bent er 2 à 3 uur mee zoet. Je doet de tocht best te voet, maar het kan ook met de fiets.

Deelnemers aan deze activiteit moeten de dan op die locatie geldende corona-veiligheidsmaatregelen correct naleven. Info federale en provinciale COVID19-richtlijnen: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ + https://www.provincieantwerpen.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/dienst-vrijetijds--en-landschapsbeleving/nieuws/maatregelen-in-provinciale-parken-en-domeinen-in-het-kader-van-d0.html

Meer info nodig?
De domeinwachters van het Rivierenhof staan je graag te woord via T 03 360 52 18.

Prijs: 5 euro per boekje

Bron: UiTinVlaanderen.be