Jachtverpachting

Jachtverpachting

Openbare aanbesteding van het jachtrecht onder de vorm van licenties voor 2020 op reewild en of everzwijn in domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos te Ravels, Arendonk, Mol-Postel en Merksplas

De openbare aanbesteding wordt georganiseerd door Natuur en Bos en vindt plaats op donderdag 21 november 2019 om 14.00 uur in het Boshuis, Jachtweg 27 - 2380 Ravels.

Voor meer informatie en voor de aanbestedingsvoorwaarden kan u vanaf begin november terecht op het regiokantoor van Natuur en Bos (Parklaan 49/1 - 2300 Turnhout), turnhoutsekempen.anb@lne.vlaanderen.be of telefonisch op 014/63 93 63.

----------------------------------------------------------------

Openbare aanbesteding van het jachtrecht onder de vorm van licenties voor een aanzitjacht op damhert in het Drongengoed van het Agentschap voor Natuur en Bos.

Inschrijven voor de verpachting kan tot en met 25 november 2019 door het invullen van het online inschrijvingsformulier. De openbare aanbesteding wordt georganiseerd door Natuur en Bos en vindt plaats op dinsdag 26 november 2019 te Brugge.

Voor meer informatie en voor de aanbestedingsvoorwaarden kan u terecht bij klaar.meulebrouck@vlaanderen.be.

----------------------------------------------------------------

Openbare aanbesteding van het jachtrecht voor in domeinen van het Agentschap voor Natuur en Bos te Maasmechelen, Lanaken, Bilzen, Dilsen-Stokkem en Maaseik.

De openbare aanbesteding wordt georganiseerd door Natuur en Bos en vindt plaats op woensdag 4 december 2019 in de cafetaria van "De Salamander", Jozeph Smeetslaan 280 - 3630 Maasmechelen.