Behaal de titel van Laureaat van de Arbeid

woensdag, 7 augustus, 2019

Voor Natuur en Bos is kwaliteit en expertise een hoog goed. We ondersteunen dan ook graag initiatieven in dit verband. Daarom verspreidt Natuur en Bos deze oproep van het Koninklijk Instituut der elite van de arbeid, of kortweg KIEA. Het KIEA wil samen met partners uit de werkgevers- en werknemersorganisaties en bevoegde overheden al wie investeert in zijn beroep officieel huldigen.

Ben je op zoek naar een meer dan gewone erkenning voor je dagelijkse inzet in de brede sector die met hout heeft te maken? En dat geldt niet alleen voor de terreinwerkers. Ook administratieve inzet binnen de sector kan worden beloond. Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid en een van de labels die het KIEA voorstelt, bevestigt immers de kwaliteit van je werk, benadrukt jouw talent en inzet voor jouw beroep en geeft een meerwaarde aan je loopbaan en je organisatie. Kortom, het is een titel waar je best trots op mag zijn en een teken van je kwaliteiten die een voorbeeld voor je collega’s kunnen zijn.

Geïnteresseerd. Neem gauw een kijkje op https://iret-kiea.be/procedures/hout-sector/?lang=nl.

Inschrijven en deelnemen kan tot 15 oktober 2019. In de loop van januari/februari worden de winnaars bekendgemaakt. KIEA organiseert een huldigingsceremonie rond het einde van de maart 2020 (onder voorbehoud).