Ho ho ho, doe jezelf een kerstboom cadeau

dinsdag, 4 december, 2018

Waarom ‘O denneboom’ zingen maar een spar of nepexemplaar in huis halen? Kom naar de kerstboomactie in Duinengordel en vier deze kerst met een echte dennenboom!

Duinengordel is een natuurgebied van bijna 3000 ha met een kern van heide en duinen omgeven door dennenbossen. Via natuurbeheerwerken wordt ervoor gezorgd dat de typische duinen en de heide niet opnieuw in bos veranderen. Doorheen het jaar zorgen scholen en jeugdgroepen ervoor dat de jonge dennen worden uitgetrokken, maar ook jij kan een handje helpen.

Verricht dit jaar een goede kerstdaad en kom op zaterdag 15 december van 9u30 tot 12u00 dennetjes trekken. Nadien krijg je gratis een exemplaar naar keuze mee naar huis. Een den van Duinengordel ziet er lichtjes anders uit dan de kerstboom die we kennen, maar is hip, duurzaam gerecycled en als je hem zelf uitdoet helemaal selfmade.

Om het knus en gezellig te houden worden chocomelk en wafels voorzien. Je zorgt zelf voor het transport van je den, handschoenen, een spade, aangepaste kledij en waterdicht schoeisel.

Heb je interesse, schrijf je dan in via info@duinengordel.be en krijg zo meer praktische info. Wees er snel bij want vol is vol.

Opgelet, zaken weghalen uit natuurgebieden is doorgaans verboden en deze actie is dan ook een eenmalig evenement.